Uskoro kreće "21 maj"

Bez autora
Aug 08 2012

Drugi brod obnovljne crnogorske flote, krenuće iz luke u Šangaju na probno putovanje 10. avgusta. Ako sve bude u redu, 18 dana kasnije biće svečano porinut i tada će ga imenom "21. maj" krstiti premijer Igor Lukšić, potvrđeno je iz „Crnogorske plovidbe". Krajem prošle sedmice za Šangaj su otputovali zapovjednik broda, upravitelj stroja, dva prva oficira i električari. Brod će se na otvorenom Žutom moru, tokom pet dana, u potpunosti isprobati pod svim uslovima, i ako sve bude u redu on će svečano biti porinut 28. avgusta kada će biti i predat crnogorskoj delegaciji.

Uskoro kreće "21 maj"Drugi brod obnovljne crnogorske flote, krenuće iz luke u Šangaju na probno putovanje 10. avgusta. Ako sve bude u redu, 18 dana kasnije biće svečano porinut i tada će ga imenom "21. maj" krstiti premijer Igor Lukšić, potvrđeno je iz „Crnogorske plovidbe".

Krajem prošle sedmice za Šangaj su otputovali zapovjednik broda, upravitelj stroja, dva prva oficira i električari, prenosi Radio Tivat.

Brod će se na otvorenom Žutom moru, tokom pet dana, u potpunosti isprobati pod svim uslovima, i ako sve bude u redu on će svečano biti porinut 28. avgusta kada će biti i predat crnogorskoj delegaciji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik